vineri, 21 decembrie 2007

pipi

Astazi cand m-am dus la cantina slinoasa din Regie (R3) era un boschetar intr-un colt care facea pipi. I-am zis la misto: "Frumos, frumos...", iar el mi-a raspuns sincer "Ma doare in pula". Se pare ca si pe bucatar il "durea in pula" caci a inceput sa tipe la mine cand i-am spus, si pe politia din Regie "o doare in pula" din moment ce boschetari vad mereu pe la cantina. Nu stiu de ce, dar banuiesc ca nu va sterge nimeni.

marți, 18 decembrie 2007

omul cu gandacii

acum vreo 5 luni scriam de un tip care era sa-mi traga tapa cu apa cu var pentru omorat gandacii din camera. atunci m-am dus la politie si l-am reclamat si chipurile politia s-a dus dupa el.

ieri surpriza: ma pregateam sa ma duc la o petrecere si cand acelasi om bate la usa. il iau la intrebari: "ce vrei, dom-le? n-am fost odata la politie?". omul se pierde putin si incepe sa o intoarca. nu prea era coerent in idei, dar am sa incerc sa enumar:
- lucreaza pe cont propriu (de aceea nu are legitimatie). anul trecut isi uitase legitimatia acasa
- nu are treaba cu politia (cred si eu)
- ceea ce face el nu e furt. e la fel ca atunci cand eu dau cursurile unui coleg si cer 2 beri in schimb (asocierea asta n-am inteles-o)
- solutia e ceva pe baza de cristale (de aia se lasa varul la fund)
- solutia e inventia lui personala
- solutia are un nume parca luat din desene animate: "pacapacabuf" (asta am inteles, s-ar putea sa fie totusi altceva mai "stiintific").

Cum zicea un prieten, ar trebui sa exista un ghid al studentului in Regie/Bucuresti in care sa explice chestii de genul acesta pentru ca studentii sa nu mai ia plasa usor.

marți, 11 decembrie 2007

din nou despre lumea in care traim

Ma pregateam sa scriu un nou post, si observ ca la comentarii o tanti tipa imi trimite doua linkuri la doua articole a caror autoare este:

Primul descrie in detaliu despre renovarile facute in Regie. 10x god ca nu sunt singurul, as fi putut crede ca inventez si ca m-am plictisit cu prea mult bine.

Al doilea
articol descrie (in doua paragrafe aflate pe la mijloc) putin campusul in afara caminelor.

Am vrut sa mai scriu niste articole despre Regie, dar nu vroiam sa transform blogul in "De ce urasc Regia?" pentru ca cel putin pentru mine Regia e trecatoare, dar ceea ce am ratat in facultate nu prea e.

marți, 4 decembrie 2007

sf andrei

Beat sunt cand scriu aceste randuri, scuzati incoerenta. Tocmai a fost sfantul andrei si am baut destul... si am aflat deasemenea o groaza de lucruri despre poli. nu-mi amintesc de la cine, dar am sa incerc sa le enumar:

- Florin Pop, actual profesor universitar la poli, fost student (tot la poli) a picat SO si PSO pentru ca si-a copiat unele teme. In aceste conditii in state studentii sunt exmatriculati. Desi Tapus a insistat ca Pop nu a copiat, noroc cu Tavi ca nu a fost deacord. Respect pentru Octavian Purdila.
- Eleonora (Nora) nu prea are habar despre Cell, si SSC in general. Stiam ca e varza, dar nu credeam ca e mai slaba decat studentii carora le preda. Se pare ca in poli asistentii se aleg doar dupa nota.
- I-am scris d-lui profesor Slusanschi ca vreau sa ma inscriu la cursul de Cell si nu mi-a raspuns. Am aflat ca dumnealui selectioneaza doar anumiti studenti "pe care ii stie el" printre care si Eleonora, care s-a aflat in treaba vreo 4h pe la cursul la care am vrut sa ma inscriu.

Daca imi mai amintesc revin cu un update.

Update: am fost astazi la cursul de Cell. Asa cum mail-ul meu a fost ignorat, am ignorat si eu raspunsul si m-am dus :).
Update: Grigore a lasat un comentariu destul de interesant la acest post. Cititi-l mai jos.