vineri, 25 aprilie 2008

feedback so

la so, am dat studentilor sa completeze un feedback (l-am completat si eu pentru pso si nu mi-a placut, dar e alta poveste).

printre altele am gasit cateva remarci interesante:

  • "Cate ore acordati so-ului pe saptamana? 48h"
    • Sa vedem (pe zi, media estimativa facuta in interval de o saptamana): 8h somn, 7h so, 2h facultate, 5h gatit/mancat/cumparaturi/chestii personale, 1h prin trafic (deplasare acasa-facultate), 1h invatat pentru alte materii. Poor guy/girl. La mine mai intra citit mailuri/feeds, frecat menta, dentistul, pseudo-slujbele, chatul, filmele, etc (nu intru in detalii personale).


  • "Temele trebuie sa fie mai usoare. Nu toata lumea vrea sa devina programator."
    • De ce ai mai dat la Poli/Calculatoare? Eu cand m-am inscris stiam ca o sa devin "software engineer". In anul I,II ziceam ca nu vreau sa ma fac mecanic/fizician/electronist/matematician. Daca zic ca nu vreau sa ma fac nici programator, atunci cred ca mi-am gresit facultatea. Crunt. Ar fi trebuit sa incerc ase-ul, filosofia (well, nu eu :)), istoria, etc.



Nu inteleg de ce unii se plang ca nu vom lua in considerare feedbackurile. Le luam, dar unele pareri chiar sunt pura vrajeala. In plus feedbackurile nu sunt considerate individual ci statistic. Daca multi din studentii mei spun ca predau ingrozitor de prost sau ca n-ar mai trebui sa fumez in laborator probabil am sa citesc mai bine laboratorul si am sa ies pe culoar. Dar daca imi spune ca materia este grea (si nu datorita asistentilor/profesorilor) atunci nu putem decat sa fim multumiti.

ps. Chiar nu fumez in laborator, era doar ipotetic. Nu fumez tigari.

sâmbătă, 5 aprilie 2008

cumparam notite, cumparam notite

Credeati ca la numai la noi profesorii "vand" cartile studentilor santajandu-i la examen? Cititi acest post si dati-va cu parerea. Daca as fi in State, n-as avea probleme fiindca n-am mai luat notite din anul II, dar ma gandesc la colegii mei de la care mi-am xeroxat cursurile :(.