vineri, 16 noiembrie 2007

d-le student

"D-le student"... asa mi s-a adresat in prima zi in Regie o femeie de serviciu. M-a pacalit putin apoi a inceput sa "comenteze" ca a primit instructiuni sa se adreseze oricarui student cu respect. Problema ei era ca daca unii dintre noi (daca nu chiar toti) injuram si ne imbatam cateodata atunci apartinem, se pare, unei clase sociale inferioare celei din care face ea parte.

Uitati aici un articol a lui Cartarescu care explica ce ne aseamana mai mult pe noi studentii cu ea, femeia de serviciu: http://www.evz.ro/article.php?artid=329067

Revenind la femeia de serviciu... Intr-o seara niste tipi au facut o groaza de mizerie pe hol (au baut, au fumat, au imprasiat gunoi, etc). A doua zi de dimineata cred ca aceeasi femeie de serviciu a inceput sa bata disperata in usi ca sa afle cine si-a permis sa-si bata joc de munca ei. In final, pentru ca nimeni nu s-a sinchisit sa-i raspunda ne-am ales toti cu o ploaie de injuraturi.

Revenind la femeia de serviciu... A fost instalat (pentru a doua oara) un interfon la usa de la intrare. Astazi, dupa ce a fost pus in functiune au fost anuntati studentii sa vina sa-si ridice cartelele (observati ordinea in care s-au produs aceste doua actiuni). Cand m-am intros acum jumatate de ora am auzit-o pe una din femeile de servicu (care, btw, cred ca locuieste in P16!) cum injura de zori ca cineva si-a permis sa blocheze usa (oare pentru ca unii nu pot inca sa intre in camin?).

Sunt curios cine e acea persoana care a esuat lamentabil in educarea femeii de serviciu?

Niciun comentariu: