marți, 5 februarie 2008

Logica este irelevanta 2

Se facea ca dadeam examenul de PM martea trecuta si cu noi mai dadea o grupa examenul de AC (Arhitectura Calculatoarelor?). La un moment dat un asistent incepe sa le explice ce trebuie sa faca la problema (consta dintr-un program in verilog) si printre altele zice (nu-mi amintesc exact citatul, dar e pe aproape): "Logica (n.r. cum ati gandit) nu este importanta. Important e sintaxa. Daca ati gandit prost vi se scade mai putin decat daca ati scris programul prost."

Update (10x Radu): Citatul exact este: "Greselile de logica nu vor fi depunctate prea mult. Mai important este sa nu aveti greseli de sintaxa sau de implementare."

2 comentarii:

sekat spunea...

există fel-de-fel de lăbari, până acu m-a ferit necuratu de din-ăştia, dar mi-a dat tuduce; de exemplu în afara de plângerile la nivel social/administrativ legate de upb (automatică), putem zice „sarumâna” că n-am fost nevoiţi să dăm şpagă pentru examene şi shits, cum se întâmpla pe la alţii

Radu spunea...

Citatul exact este :
"Greselile de logica nu vor fi depunctate prea mult. Mai important este sa nu aveti greseli de sintaxa sau de implementare"