vineri, 9 mai 2008

din nou cu dezinsectia

avusesem niste treaba in oras si cand m-am intors pe culoar il recunosc pe ala cu dezinsectia (v-am mai povestit de el de vreo 2-3 ori). faza ca acum mai era cu un tovaras si bateau la usa ca nesimtitii si daca nu raspundea nimeni incercau sa intre. mi s-a parut scandalos. am intrat in camera si am astepat sa bata, n-am raspuns... si am vazut cum cineva a apasat pe clanta. cat de idioti? doar au vazut cand am intrat in camera.

3 comentarii:

Irina spunea...

Heh. La Cluj prin cămine faza cu încercatul la uşi era alta: veneau băieţii, băteau. Dacă răspundeai ori nu intra, ori intra şi zicea că-l caută pe cutărescu. La care i se răspundea probabil că nu stă aici cutărescu şi toată lumea era fericită. Dacă nu răspundeai, încerca uşa. Şi dacă era deschisă şi camera goală de obicei punea mâna pe tot ce era la vedere şi o uşchea să-l "caute" în continuare pe cutărescu.

Alex Dima spunea...

Bre, aia nu erau cu dezinsectia, erau pus pe furat, erau boschetari, au batut si la mine la usa, m-am facut ca ploua, au incercat clanta si mi-au zis ca sunt cu dezinsectia. Dupa ce mi-au turnat intr-o sticla apa chioara mi-au cerut 150.000 lei. (stai in p16 nu ?)

Atunci le-am cerut sa se legitimeze, au refuzat, am sunat la politie, au fugit in sensuri diferite, pe unul l-am prins, l-am imobilizat si cand au venit de la politie l-am predat.

Nu mai fii asa naiv, fii curios despre persoanele care umbla prin camin si nu par a fii studenti...

Alexandru spunea...

@alex: il cunosc pe asta de mult, am mai scris de vreo 2-3 ori de el. nu stiu ce face politia, dar si eu l-am reclamat odata. ultima data m-am intalnit cu el la scara jos, si l-am intrebat daca e cu dezinsectia. evident ca si-a amintit de mine si n-a mai trecut pe la camera mea. 15lei? anul trecut era 5 lei.