joi, 30 octombrie 2008

"caldura" din poli

Mesajul unei colege preluat de pe c2009@googlegroups.com

poate sunt eu nebuna si voua va e cald in poli. dar eu deger. si as prefera sa nu. asa ca am fost azi si l-am intrebat pe secretar (decanul era ocupat. si era o pauza si n-am avut timp sa-l astept) cine e responsabil cu pornitul caloriferelor in poli. A zis ca administratorul dar de fapt nu el decide ci probabil din rectorat.. nu stia nici el clar. Anyway planul meu e urmatorul:

  • o cauta pe draga noastra rectora (habar n-am femininul de la rector si nici nu vreau sa ma corectati; daca ma interesa forma corecta cautam pe google) si o intreb ce naiba poate sa faca sa fie cald in salile de curs si in camine

  • daca 1 doesnt solve the issue printez 100 de pagini cu un mesaj gen vrem caldura si il lipesc prin rectorat

  • intr-o ultima instanta o sa vin la facultate in semn de protest cu un calorifer electric si un prelungitor cu cablu super lung (asta ca sa nu stau mereu langa priza neaparat.. ma mut cu caloriferul dupa mine unde e loc in sala). Mi se pare interesanta imaginea studentului care trebuie sa vina la facultate cu laptopul dupa el (nu sunt suficiente calculatoare), cu scaunul (nu sunt scaune --in colab cel putin-- si de pe alea care sunt risti sa-ti rupi gatul), si cu caloriferul. Genial!


ps: in caz ca nu stiati in biroul secretarului si in cel al decanului exista in prize calorifere electrice si e numai bine. Au fost cele mai calduroase 10 minute petrecute in poli in ultima luna.
Apropo, daca nu stiati, ceausescu a inventat o regula cum ca nu se da drumul la caldura pana nu sunt 3 nopti consecutive temperatura sub 10 grade si ieri ala de la radet la tv spunea cu nonsalanta intrebat de ce nu s-a dat drumul la caldura ca regula spune ca trebuie 3 zile sub 10 grade si nu au fost. Regula cui? A lui ceausescu? Nice going pinky!!!!


Oli Ardelean


Interesanta idee. Eu am sa vin cu perna ca la cursul de SPRC se doarme prost pe banci.

Update: cica luni se da drumul la caldura (10x vlad pentru informatie).

9 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
V spunea...

un raspuns destul de oficial spune:
<<
Raspunsul a fost ca s-a solicitat la RADET si ca urmeaza sa se faca
alimentarea zilele urmatoare (dar nu s-a precizat cand).

Nu stiu daca alimentarea se poate face numai la UPB sau si la cartierul de
locuinte din jur. Daca suntem racordati impreuna cu cartierul de locuinte
s-ar putea sa mai dureze.>>

Alexandru spunea...

@v: de unde citezi? as vrea sa includ si sursa, te rog

Alexandru spunea...

@cristian: ti-am sters comentariul pentru ca atingea demnitatea autoarei mesajului fara sa-ti exprimi defapt o opinie. n-o lua in nume de rau, dar nu vreau sa creez animozitati din partea studentilor.

cheers...

V spunea...

s-a confirmat pe lista de discutii a profesorilor ca se va da drumul la caldura incepand de luni

Unknown spunea...

@alexandru: daca ce am zis eu atingea demnitatea don'soarei, atunci eu ce sa mai zic de afirmatiile alea "ceausiste"? Ca scad valoarea diplomei mele de inginer? :-)
In fine, se pare ca frica pazeste pepenii.

Alexandru spunea...

@cristian: conduita comentatorilor este un subiect larg dezbatut printre blogeri: ce sa facem cu mesajele injurioase la adresa autorului sau a altor comentatori. pentru a nu descuraja cititorii sa revina si a-ti arata ca nu sunt deacord cu astfel de mesaje am ales sa sterg acel comentarii.

Unknown spunea...

Da mai de acord cu asta, dar nu era chiar o *injurie*. Recunosc totusi ca era *dur*. Oricum nu m-am suparat ca l-ai sters; barem ai oferit o justificare.

Alex T. spunea...

si la noi e friiiiiiiiiig! dupa ce ca aproape fiecare minut petrecut in maaareea cladire de la leu mi se pare ca e o pierdere in viata mea, mai tre sa stam si in conditii de kkt. probabil ati auzit si voi de "magicul" etaj 6 - jurnalism. stam cu gecile pe noi in sali, iar la wc e un fel de depozit.
anyway...numaratoarea inversa a inceput de cand am intrat in cladirea aia scarry. amr putin...