miercuri, 5 noiembrie 2008

4.5 milioane de euro

În ediția de luni 27 octombrie 2008 a ziarului Ring (nu mă întrebați de ce citesc Ring) la pagina 5 la secțiunea 'Pe scurt' era un articol:


Investiții private în Politehnică

Investițiile companiilor private în Universitatea Politehnica din București depășesc deja cifra de 4,5 milioane de euro și conducerea instituției se așteaptă ca această cifră să crească în anii următori. Prin intermediul acestui parteneriat, companiile încearcă să-și asigure forța de muncă, mai ales că numărul inginerilor a scăzut drastic în ultima perioadă. (A.D).


Vi se pare mare/mică această sumă?

ps. Din păcate știrea nu apare în ediția online și nici nu am găsit sursa ei.

4 comentarii:

AlexJ spunea...

cred si eu ca numarul ingineri a scuzut avand in considerare ca studentii nu mai invata nimic! (si NU dau vina pe Facultate ci pe faptul ca studentii sunt LENESI si nu fac nimic!)
Suma nu conteaza daca e mare/mica, dar sa se faca ceva cu ei (si nu asfaltarea strazilor din poli care erau deja bune)

Anonim spunea...

asta-i principala problemă. prea puţini din banii care intră în Poli ajung să se şi vadă :(
şi aici vorbim atât de investiţiile private cât şi de bugetul alocat - de altfel deloc mic dacă ar fi administrat cum trebuie.

Unknown spunea...

Ies vreo 400 de euro per student.

Pacat ca banii ajung la si la profesori care nu ii merita si ca programa e cam nasoala. Ar trebui sa exista mai multa flexibilitate si ca materiile gen electronice sa fie facute la un nivel mai usor pentru cei mai putin inclinati spre acest domeniu. In fond, nu vreau sa ies electronist din facultatea de calculatoare, ci inginer in calculatoare.

Iar de laboratoare ce sa mai zic. Parca vorbea Vlad Posea de niste oameni pasionati de electronica care nu au placutele necesare pentru experimentele care vor sa le fac.

De spagi si alte aranjamente nici nu mai vorbesc.

Bogdan spunea...

De ce citesti Ring ? :))