duminică, 22 martie 2009

Why we think it's OK to cheat and steal?

Impressive TED talk. Pay attention at 8:30 & 13:02.

3 comentarii:

Oana Sandu spunea...

Buna! Sunt Oana Sandu, jurnalist la Adevarul. Scriem un articol despre educatia centrata pe student in facultatile tehnice. Mi se pare foarte interesant blogul tau si as fi vrut sa vorbim. Contactele mele sunt: 0740184922
oana.sandu@adevarul.ro

Niniveh spunea...

Felicitari pt blog. Mi-a luat o seara sa il savurez si sa imi aduc aminte de pataniile din Facultate. Anul acesta am terminat si eu Ing Sisteme-ul la UPT si cand citesc imi aduc aminte de profii din Tm. Momentan nu exista un asemenea blog in Tm, dar la master cred ca ar fi cazul sa il pornesc. Felicitari!!!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!