duminică, 15 aprilie 2007

banc cu poli

Un american, un rus si un roman naufragiaza pe o insula in Pacific. Ii prind canibalii si-i duc la sefu de trib. Asta cand ii vede albi le zice: Daca stiti vreun oras pe care Buruburu sa-l cunoasca, va dau drumu.
Americanul: New York, ala cu zgarie nori, Wall Street, Manhatan etc.
Buruburu: Nu cunosc. Ciorba.
Rusu: Moscova, capitala comunismului, Kremlin, Piata Rosie etc.
Buruburu: Nu cunosc. Saramura.
Romanu: Bucuresti
Buruburu: Aaa!!! Buruburu cunoaste, acolo facut Politehnica.

Bancul se poate modela pentru orice facultate din Romania, dar mie imi place cand e cu Poli pentru ca reflecta intr-o anumita masura ce se intampla la noi. Profesori cu mintea batuta in cuie, studenti enervati, mai putini doritori sa se inscrie la Poli, si deci nivelul studentilor scade. Asta au remarcat-o si profesorii, dar nu si-au dat seama ca e vina lor, pentru ca, in opinia lor, generatiile sunt slabe.

2 comentarii:

Mihai Balan spunea...

Am trecut prin toata arhiva. E trist. E adevarat. Cati dintre noi au insa puterea sa faca altceva decat sa se planga? Sa schimbe o decizie proasta luata in necunostinta de cauza sau sa incerce sa schimbe ceva?
I, for one, I doubt I do.

Alexandru spunea...

Da, cam ai dreptate. Doar ca foarte putin au curajul sa se planga in afara anonimatului.

Eu am creat blogul asta ca sa nu uit ... As fi vrut sa-l creez de mai demult. As fi avut multe sa spun in ce priveste anumite cursuri din anul 2.

Sper ca unii profesori vor ajunge din intamplare pe acest site si nu imi vor lua in nume de rau posturile ci pe alocuri sa-mi dea dreptate.

Nu cer decat putin mai mult respect pentru noi studentii. Din pacate unii profesori nu sunt prea dornici.