miercuri, 30 ianuarie 2008

Feedback

Exista un sistem prin care studentii pot sa-si spuna parerea sub anonimat. Dar se pare ca parerea unui student nu conteaza atat de mult cand nu este intarita de alte 49 pareri asemanatoare. Sa-l citez pe Razvan Deaconescu:

"Este însă o problemă. Sistemul "viciat" în care ne aflăm va spune că 50 de feedback-uri sunt nerelevante (din 330 de studenţi în anul 4). Aşa că ... daţi feedback. Cu cât mai mult feedback cu atât mai mari şansele să se schimbe lucrurile la presiunea celor două "echipe" de mai sus.

Din păcate, anul trecut doar 46 de persoane din 160 au dat feedback la RC (o singură serie). Vă rog insistent, nu repetaţi "prezenţa" scăzută la feedback de anul trecut şi daţi feedback. Dacă prea puţină lume dă feedback, şansele ca acesta să se considere în sistemul "viciat" actual nu sunt foarte mari. Spuneţi-vă păsul la RC, SO, BD, SSC, PM. Nu rataţi nimic. Cu suportul consistent al feedback-ului vostru, mediocritatea amintită de Alex mai sus va fi atacată."


Sarind peste faptul ca fiecare dintre noi avem o opinie diferita, rog studentii la Poli sa completeze aceste formulare. Multumesc.

3 comentarii:

sekat spunea...

votez pentru a-mi păstra pentru mine acest feedback, deoarece mi se pare absolut lame să încerci să modifici sistemul cu picătura; a se vedea japonezii de exemplu, cărora le-au prins mai mult decât bine 2 nuculare în curte.
any1, nucular?

Unknown spunea...

Din pacate, formularele de feedback sunt legate de prezenta materiei pe curs.cs. Si tocmai materiile la care ar trebui schimbat ceva... lipsesc complet de acolo ("this course is not enrollable at the moment"). Surprinzator, nu? >:)

Unknown spunea...

Probabil se va rezolva chestia asta candva