miercuri, 13 februarie 2008

Ghinion

Citez de pe un forum:

"eu am avut nesansa sa fac cele 3( Prog. Calc, SDA, POO) cu Moraru( pe toate 3 !!! smile ) deci va dati seama ce placere pe capul meu."


Mi s-a facut mila.

8 comentarii:

Razvan Alecsandrescu spunea...

doamne sfinte....pai omu ala e scarred for life.
am avut ghinionul sa prind o materie cu moraru si m-a facut sa urlu.

Monica spunea...

Eu am facut doar programarea din anul 1 semestrul 1 cu Moraru...
Materia se baza pe C foarte mult si el era cumva stanjenit de asta, ca "el stie mai bine Java" si incerca sa o coteasca spre Java.
Cum noi nu stiam deloc (si eu nici acum nu stiu cine stie ce), nu imi pot da seama nici cat stia si nici cam cum ar decurge orele de POO cu el.

Sincer nu m-a entuziasmat prea mult nici Lorena Negrean cu care am facut POO.A fost genul de curs si examen la care poti sa iei 7 fara sa ramai cu ceva sau sa stii mai nimic.

Catalin spunea...

Eu am facut cu el POO. Doamne ce ghinion pe capul meu. N-are nici cea mai mica coerenta in ceea ce expune plus ca drept sa fiu nush cat de bine stapanesti materia asta.

Ca sa numai zic o patanie de la un examen al unei grupe de anul II cu el: O fata facuse perfect in examen, dar moraru i-a incheiat media 8, bineinteles ca a avut nemultumiri si a vrut sa vorbeasca cu proful si ghiciti ce i-a zis...Facultatea asta nu e de fete, nu aveti ce cauta aici la cratita cu voi. Eu am ramas socat:|. Omul asta e chiar dus...(da cred ca e o boala care se transmite in poli).

Alexandru spunea...

si eu am facut poo-ul cu el. defapt, el e unul din cele 3 motive pentru care am pornit blogul acesta :) o sa revin cu niste amanunte.

Razvan Alecsandrescu spunea...

@monica .... eu cred ca nenea moraru nu stie java nici cat stie C...adica deloc. facea niste greseli de ti-era mai mare dragu.

@hitman ... aceeasi faza a patit si o colega de'a mea. a facut perfect la examen ( tipa e cool pe C ) si i-a dat 9. moment in care ducandu-se la el sa-l intrebe care-mi miscarea s-a trezit cu raspunsul : " da pt o fata e de ajuns 9".

Unknown spunea...

am terminat in 2006 calculatoare. POO .. tot moraru.. la fel de idiot. Aveam in grupa un olimpic la info. Un fel de guru in tot ce inseamna programare. Iar la laborator, Moraru statea pe langa el si il intreba chestii .. sa mai afle si el... se pare insa ca nu a invatat nimic.
Iar la curs (la unul la care am fost si eu) ne scria pe tabla metode din clase standard java. Nu era in stare sa faca si un exemplu...

oh .. sweet poli :)

Unknown spunea...

ca sa nu mai spunem ca e misogin. In general fetele nu au mai mult de media 8 la poo.

mugur spunea...

Am trecut si eu prin facultatea asta si de juma' de ora incerc sa mai gasesc un prof care sa se "ridice" la valoarea lui Moraru. Am facut programarea in anul 1 cu el si ii multumesc lui Dumnezeu ca la POO am scapat.

@monica: profa de POO a avut marele avantaj ca dupa Moraru, nu prea avea cum sa dezamageasca :)